Hulp bij schulden
U bent hier: Home » Hulp bij schulden

Hulp bij schulden

Er zijn vandaag de dag nogal wat mensen die hun financiële verplichtingen niet meer na (kunnen) komen. Wij leven nu eenmaal in een samenleving waarin (veel) geld uitgeven noodzakelijk lijkt te zijn om ‘mee’ te kunnen blijven doen. Niet meer uitgeven dan je binnenkrijgt, is voor sommige mensen lastig. Zeker omdat dingen kopen op afbetaling zo verleidelijk is.

MDRplus biedt oplossingen

Wij kunnen mensen die in financiële problemen zitten en er zelf niet meer uitkomen, helpen met effectieve oplossingen. Wij brengen de financiële situatie in kaart en zetten zaken op een rijtje. Bij alle trajecten werkt een maatschappelijk werker samen met het team van de administratieve ondersteuning (informele krachten).

Doel

Het uiteindelijke doel is een gezonde financiële situatie: een geordende administratie, indien nodig de begeleiding naar de Kredietbank Rotterdam, kennis van rechten, plichten en voorzieningen en een verantwoordelijke blik op de eigen financiële situatie om duurzame financiële stabiliteit te realiseren.

Meer weten over hulp bij schulden?

Voor meer informatie over effectieve hulp bij schulden neem contact op met MDRplus via info@mdrplus.nl of vul het contactformulier in.