Maatschappelijke Dienstverlening Rijnmond
U bent hier: Home » Maatschappelijke Dienstverlening Rijnmond

Maatschappelijke Dienstverlening Rijnmond

Maatschappelijke Dienstverlening Rijnmond (MDRplus) biedt hulp. Als je er zelf even niet alleen uitkomt, neem dan contact op met onze maatschappelijk hulp. MDRplus heeft een schat aan ervaring op het gebied van formele, zoals maatschappelijk werk, en informele dienstverlening. De maatschappelijke dienstverlening van MDRplus orienteert zich op de regio Rijnmond.

Vragen over financiën en schulden

We doen hierbij een beroep op professionele en informele netwerk, bijvoorbeeld met financiële coaching. De Maatschappelijke Dienstverlening Rijnmond biedt hulp bij het verbeteren van uw financiële situatie, het voorkomen van schulden en het zelfredzaam worden, of het voorkomen van het verder oplopen van schulden. Maatschappelijke Dienstverlening Rijnmond richt zich met name op mensen in de regio Rijnmond.

Maatschappelijke Dienstverlening Rijnmond – hulp bij huiselijk geweld

Onze maatschappelijke hulpverlening richt zich bijvoorbeeld op problemen op het gebied van huiselijk geweld, verstoorde gezinsrelaties en eenzaamheid. Bij het verlies van een dierbare, schulden of problemen die zijn onstaan door ziekte. De dienstverlening Rijnmond werkt met maatschappelijk werkers en een groep informele werkers, ons team van vrijwilligers.

Contact Maatschappelijke Dienstverlening Rijnmond

Wilt u contact met een maatschappelijk werker of heeft u vragen? En woont u in de regio Rijnmond? MDRplus is er voor het oplossen van vragen of problemen, voor informatie en advies, hulp bij ingewikkelde brieven, juridische kwesties, problemen met gezondheid of met geld. Samen met onze professionele maatschappelijk werkers in de omgeving Rijnmond, werken we aan duurzame oplossingen. De Maatschappelijke Dienstverlening Rijnmond staat voor u klaar. Rotterdams, Resultaat- en Rendement gericht.