Bedrijven in Beweging
U bent hier: Home » MDRplus Zakelijk » Bedrijven in Beweging

Bedrijven in Beweging

Veranderingen vormen één van de belangrijkste oorzaken van problemen op de werkvloer, zoals prestatievermindering en verzuim. Door veranderingen ontstaat er werkgerelateerde stress, een negatieve visie van de werknemer op zijn eigen positie en een afname van zijn of haar flexibiliteit. Hierdoor kunnen psychische klachten ontstaan zoals angst- en stemmingswisselingen, burn-out of depressie. Ook kan de baantevredenheid afnemen, de toewijding verminderen of kan de fysieke gezondheid lijden onder de omstandigheden. Met als gevolg een afname van het prestatieniveau en een toename van het verzuim. Dat kan voor u als werkgever flink in de papieren gaan lopen.

Resultaatgerichte oplossingen van MDRplus
Onder de noemer Bedrijven in Beweging heeft MDRplus een aantal gerichte trajecten ontwikkeld met een gedragsveranderkundig aspect om klachten te verminderen. Hierdoor zullen werknemers weer met voldoening naar hun werk gaan, minder verzuimen en meer presteren. Deze trajecten laten zien dat het inzetten op gedrag en het bewust zijn van jezelf en de situatie voor een kostenbesparing zorgt.

Groepsaanbod
De tijdsinvestering voor een traject waarin we werken met een groep van maximaal 10 deelnemers, bedraagt twee dagdelen van 4 uur: één dagdeel voor medewerkers en één dagdeel voor het management. De begeleiding/cursus verzorgen we met twee mensen: een maatschappelijk werker bijgestaan door een informele kracht.

Individuele begeleiding
Indien gewenst kunnen individuele gesprekken gevoerd worden.

Meer weten over Bedrijven in Beweging van MDRplus? Neem dan contact met ons op via info@mdrplus.nl of vul het contactformulier in.